Popkoor Amazing staat na vijf jaar weer in DE KOM met Amazing Awards Show

Muziek- en filmliefhebbers opgelet! Popkoor Amazing nodigt je uit voor de opnames van de Amazing Awards op 9 en 10 maart in theater DE KOM. Het bekende Nieuwegeinse popkoor brengt de populairste filmnummers tot leven onder begeleiding van een professionele live band. Van James Bond tot de Lion King en van de Blues Brothers tot The Greatest Showman en A Star is Born: de filmnummers beloven een feest van herkenning. De show wordt nog specialer vanwege de spannende uitreiking van de felbegeerde Amazing Awards. Wie zijn de genomineerden, wie zijn de winnaars en… wie zijn de sterren? De rode loper ligt al voor je uitgerold. Twee derde van de kaartjes is al verkocht dus wacht niet te lang.

Popkoor Amazing

Amazing Awards
Dompel je onder in de glitter en glamour van de filmwereld tijdens deze heuse Award-uitreiking in theater De Kom. Loop mee over de rode loper, laat je op de foto zetten door de paparazzi en geniet van de live opnames van de Amazing Awards. De opmerkelijke bijdrage van echte BN’ers en zelfs wereldsterren maken dit evenement tot een spektakel dat je niet wilt missen. Het belooft een avond te worden vol plezier, emoties en natuurlijk geweldige muziek.

Over popkoor Amazing
Het bekende Nieuwegeinse popkoor Amazing bestaat uit bijna 80 leden, heeft ruim 23 jaar podiumervaring en verkocht hun laatste reeks theatershows steeds volledig uit. “Bij onze shows draait het niet alleen om zang, maar ook om het creëren van een onvergetelijke ervaring voor ons publiek”, zegt Jurriaan Phaff, voorzitter van het koor. “We willen de magie van muziek én het samen zingen overbrengen en mensen laten genieten van een onvergetelijke show. We zijn blij dat we ons publiek na vijf jaar weer hiervan kunnen laten genieten.”

Tickets
Koop nu je ticket voor de show van Amazing online via www.dekom.nl. Amazing speelt op zaterdagavond 9 maart en zondagmiddag 10 maart. Kaarten kosten € 17,50 (€ 7,50 voor kinderen).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk